Erika Schrik, eigenaar en oprichter

Organisaties zijn voor mij een boeiend geheel, als ‘systeem’, omdat alle actoren elkaar continu beïnvloeden. 

Mijn passie

Energie krijg ik van beweging en ontwikkeling; het in beweging krijgen van mensen zodat ze met nieuwe (zelf) inzichten vanuit bevlogenheid en inzet veranderingen helpen realiseren en zo uitstekende resultaten behalen!

Privé hou ik van het ontdekken en leren van nieuwe dingen, ontmoetingen, de seizoenen, buitenlucht en bewegen voor een frisse geest!

 

 

Mijn ervaring

Mijn aanpak is gebaseerd op 20 jaar praktijkervaring in het aansturen van transities, reorganisatie en organisatieverandering als senior manager en program director in de zakelijke dienstverlening en als procesbegeleider bij netwerkorganisaties en in het zorgdomein.

Ik kan uit ervaring zeggen dat het met medewerkers doorleven van wat de bedoeling is en hoe ze zelf betekenisvol kunnen zijn, maakt dat er beweging ontstaat vanuit willen in plaats van moeten. Energie om prestaties te optimaliseren met plezier in het werk!

Mijn praktijkervaring wordt ondersteund met een universitaire opleiding Rechten en Economie, verandermanagementopleidingen, Lean Six Sigma (Blackbelt), Agile Scrum, NLP en coaching-opleidingen.

Mijn stijl

Door analyse en observatie ben ik snel in staat complexiteit te doorgronden en kan ik goed schakelen tussen verschillende niveaus en tussen mens- en taak. Daarbij ben ik gericht op het doorbreken van belemmerende (gedrags) patronen.

Over mij wordt gezegd dat ik mensen aan het denken zet over hun kwaliteiten en ze in beweging krijg om die in te zetten. Ik ben authentiek, resultaatgericht en communicatief. Ben sensitief in groepsdynamiek en wat er echt leeft (onderstroom). 

Mijn stijl is ontwikkelingsgericht, energiek en persoonlijk. U hoort mij prikkelende vragen stellen, spiegelen, confronterend en nieuwsgierig zijn… en is dat laatste niet de bron van verandering?

Voor meer informatie, kijk ook op LinkedIn

ReflActive werkt samen met diverse gespecialiseerde partners